Szerződési feltételek

Online ülőhely foglalás esetén

 

1. Weboldal adatai:
A www.szarvasimozi.hu weboldal üzemeltetője a Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft.
• Székhely: 5540 Szarvas, Kossuth tér 3.
• Adószám: 21009011-2-04
• Bejegyző hatóság: Gyulai Cégbíróság
• E-mail: szarvasimozi@gmail.com

 

 

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései
2.1. Foglaló félnek számít és a továbbiakban így nevezzük azon természetes vagy jogi személy, aki online ülőhely foglalást küld be a www.szarvasimozi.hu weboldalon keresztül.

 

2.2. A Foglaló fél által kiválasztott mozifilm és az adott vetítés az elektronikus szerződés tárgyát képzi.

 

2.3. A Foglaló fél köteles az online ülőhely foglalási űrlap kitöltése során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

 

2.4. A Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül e-mailben visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, a Megrendelő a szarvasimozi@gmail.com e-mail címen keresztül érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

 

2.5. A lefoglalt ülőhelyet (ülőhelyeket), a Foglaló félnek nincs lehetősége online kifizetni. Az általa lefoglalt ülőhelyek egyben jegynek számítanak az adott vetítésre, amely jegyet a mozi pénztárában legkésőbb a vetítés előtt fél órával veheti át. Az át nem vett jegyeket a rendszer és kollégáink újra értékesíthetik! 

 

2.6. A leadott online foglalás igény szerint visszamondható, lemondható! A lemondást a Foglaló fél legkésőbb a vetítés napján személyesen a mozi pénztárban vagy a szarvasimozi@gmail.com e-mail címen keresztül teheti meg.

 

2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és javításához bármikor változtathatóak a következő módon:
A szarvasimozi@gmail.com e-mail címen jelezve a változást szöveges formátumban a Foglaló fél nevével és az e-mail címével feltüntetve, ez utóbbiak az azonosításra szolgálnak.

 

2.8. Az online ülőhely foglalás, visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 

 

3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés
Az online ülőhely foglalással kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Foglaló fél a szarvasimozi@gmail.com e-mail címen tudja jelezni a Szarvasi Mozi felé.

 

 

Felügyeleti szervek:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Békéscsabai Kirendeltség – Békéscsaba
Cím: Békéscsaba, József A. u. 2-4.
Telefon: 66/546-150, 66/546-151